sportmassage

Fysieke en mentale ontspanning

Door de spieren te laten ontspannen ervaart u niet alleen een fysieke ontspanning, maar ook een mentale ontspanning.

Fitheid

Prestaties worden verbeterd, uw concentratie neemt toe en het lichaam gaat zich energieker voelen.

Beter in balans

De zelfregulatie van het lichaam blijft in evenwicht.

Toename bewegingsbereik

Door een behandeling van de spieren, pezen, ligamenten en gewrichten neemt uw bewegingsvrijheid toe.

Het lichaam krijgt veel te verduren bij diverse (in)activiteiten. Het kan hier gaan om bijvoorbeeld sportactiviteiten, klussen en kantoorbanen. Ervaart uzelf mentale of fysieke klachten na een activiteit? Dan kan een sportmassage uitkomst bieden.

Wat is een sportmassage?

Tijdens een sportmassage worden er verschillende massage handgrepen toegepast. Het tempo en druk liggen tijdens de massage hoger en steviger vergeleken met een ontspanningsmassage. Tijdens de massage worden onder andere spieren, pezen, ligamenten en gewrichten behandeld. De massage richt zich op het voorkomen van blessures, het herstellen en onderhouden van het lichaam.

Waarom een sportmassage?

Een sportmassage kan klachten als stijve- en pijnlijke spieren, nek- en schouderklachten, rugklachten, armklachten, heupklachten, beenklachten en/of stress verminderen. Al deze mentale en fysieke klachten kunnen u beperken in het dagelijks leven. Met een sportmassage worden uw klachten geheel of gedeeltelijk verminderd. Om klachten volledig te voorkomen is het regelmatig boeken van een sportmassage aan te raden.

30 minuten

Sportmassage
28
euro
  •  

60 minuten

Sportmassage (gehele lichaam)
44
euro
  •