cupping massage

Fysieke en mentale ontspanning

Door de spieren te laten ontspannen ervaart u niet alleen een fysieke ontspanning, maar ook een mentale ontspanning.

Fitheid

Prestaties worden verbeterd, uw concentratie neemt toe en het lichaam gaat zich energieker voelen.

Beter in balans

Door zelfregulatie van het lichaam blijft u in evenwicht.

Toename bewegingsbereik

Door een behandeling van de spieren, pezen, ligamenten en gewrichten neemt uw bewegingsvrijheid toe.

Heeft u al een tijd last van fysieke klachten en merkt u dit tijdens (in)activiteiten? Dan kan een cupping massage uitkomst bieden.

Wat is een cupping massage?

Met een cupping massage voorkomt u blessures. Daarnaast wordt het herstel van spieren, pezen en gewrichten bevorderd. Tijdens een cupping massage wordt u gemasseerd met kunststoffen cups. Deze cups zuigen zich vacuüm op de huid. Doordat uw huid vacuümgetrokken wordt kunnen er ronde vlekken en/of strepen ontstaan. Dit is mede afhankelijk van de techniek die er wordt gebruikt bij de cupping massage. Binnen een week verdwijnen de ontstane ronde vlekken en/of strepen.

Waarom een cupping massage?

Een cupping massage kan klachten als stijve- en pijnlijke spieren, nek- en schouderklachten, rugklachten, armklachten, heupklachten, beenklachten, stressklachten, tintelende handen en tintelende vingers verminderen. Al deze mentale en fysieke klachten kunnen u beperken in het dagelijks leven. Met een cupping massage worden uw klachten geheel of gedeeltelijk verminderd. Om klachten volledig te voorkomen is het regelmatig boeken van een cupping massage aan te raden.

30 minuten

Cupping massage
28
euro
  •  

60 minuten

Cupping massage
44
euro
  •