Ontspanningsmassage

Volledige ontspanning

Een moment voor uzelf om even alle gedachten opzij te zetten.

Beter in balans

De zelfregulatie van het lichaam zal in beter evenwicht blijven.

Meer energie

U zult merken dat u betere prestaties kunt leveren.

Krachtig en soepel

Spieren, pezen, ligamenten en gewrichten zullen sterker en soepeler worden.

Tegenwoordig heerst er een 24/7 mentaliteit waardoor er mentaal als fysiek veel van u wordt gevraagd. Heeft u momenteel last van vermoeidheid- en stress gerelateerde klachten? Of ervaart u juist pijnlijke/stijve spieren? Gun uw lichaam vanaf nu meer ontspanning!

Wat is een ontspanningsmassage?

Tijdens een ontspanningsmassage worden er verschillende massage handgrepen toegepast. De spieren, pezen, ligamenten en gewrichten worden soepeler. De massage is vooral gericht om volledig te ontspannen. Een moment voor uzelf om even niets te moeten en de gedachten opzij te kunnen zetten.

Een ontspanningsmassage kan de klachten verminderen of zelfs (tijdelijk) wegnemen. Door regelmatig een ontspanningsmassage te boeken, kunnen sommige klachten zelfs voorkomen worden. 

Waarom een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage kan klachten als stijve- en pijnlijke spieren, nek- en schouderklachten, rugklachten, armklachten, heupklachten, beenklachten, stressklachten, tintelende handen en tintelende vingers verminderen. Al deze mentale en fysieke klachten kunnen u beperken in het dagelijks leven. Met een ontspanningsmassage worden uw klachten geheel of gedeeltelijk verminderd. Om klachten volledig te voorkomen is het regelmatig boeken van een ontspanningsmassage aan te raden.

30 minuten

Ontspanningsmassage
28
euro
  •  

60 minuten

Ontspanningsmassage
44
euro
  •