kruidenstempel massage

Volledige ontspanning

Een moment voor uzelf om even alle gedachten opzij te zetten.

Fitheid

Prestaties worden verbeterd, uw concentratie neemt toe en het lichaam gaat zich energieker voelen.

Beter in balans

Door zelfregulatie van het lichaam blijft u in evenwicht.

Toename bewegingsbereik

Door een behandeling van de spieren, pezen, ligamenten en gewrichten neemt uw bewegingsvrijheid toe.

Door de warmte en geuren van de kruidenbundels komt u volledig tot rust. Met een Oosterse techniek is dit een echte aanrader!

Wat is een kruidenstempel massage?

Tijdens een kruidenstempel massage wordt er gebruik gemaakt van warme bundels. Deze bundels zijn gevuld met een mix van verschillende kruiden. De kruiden kunnen een activerende, reinigende en/of ontspannende werking hebben. Gedurende de kruidenstempel massage worden er verschillende massage- en stempel technieken toegepast. Bij een kruidentstempel massage ligt de druk van de massage op een ontspannen niveau. 

Waarom een kruidenstempel massage?

Een kruidenstempel massage kan klachten als stijve- en pijnlijke spieren, nek- en schouderklachten, rugklachten, armklachten,  stressklachten, spijsverteringsklachten en hoofdpijn verminderen. Deze mentale en fysieke klachten kunnen u beperken in het dagelijks leven. Met een kruidenstempel massage worden uw klachten geheel of gedeeltelijk verminderd. Om klachten te voorkomen en tot rust te komen is het regelmatig boeken van een kruidenstempel massage aan te raden.

60 minuten

Kruidenstempel massage
50
euro
  •